JA Control Panle

UISH

LISTAT EMËRORE PËR PROVIMIN E VLERËSIMIT TË AFTËSIMIT PRAKTIK (VAP) TETOR 2015

E-mail Print PDF

Përshëndetje të gjithëve! Lutemi të gjeni në listat e mëposhtme datën dhe orën në të cilën do të paraqiteni në provimin e VAP Tetor 2015. Të gjithë kandidatët duhet të kenë me vete ditën e provimit Kartën e Identitetit, Kartën e Praktikantit si dhe përparësen e bardhë si dhe të paraqiten në datën dhe orarin e caktuar në adresën...

Read more...
 

NJOFTIM PËR PUNËSIME NË GJERMANI

E-mail Print PDF

UISH është në negocim me një Kompani Gjermane për punësim infermierësh  në rolin e asistentit në Gjermani :
Kriteret :  
1.    Formimi Bachelor i akredituar.
2.    Leje e Ushtrimit të Profesionit në Shqipëri.
3.    Eksperiencë pune si infermier.
4.    Gjuha gjermane në nivelin B1 - B2 ...

Read more...
 

Njoftim për datat e regjistrimit në provimin e Vlerësimit të Aftësimit Praktik (VAP) Tetor - Nentor 2015

E-mail Print PDF

Urdhri Infermierit të Shqipërisë njofton për datat e regjistrimit në  provimin e Vlerësimit të Aftësimit Praktik (VAP) :  10-25 Shtator 2015, do të bëhet dorëzimi i Librezave të Praktikës për të bërë të mundur pjesëmarrjen në VAP për infermierët, mamitë, fizioterapeftët, teknikët e imazherisë, teknikët e laboratorit, logopedistët ...

Read more...
 

DATA ORA PËR VAP PRILL - MAJ 2015

E-mail Print PDF

Lutemi të gjeni në listat e mëposhtme datën dhe orën në të cilën do të paraqiteni në provimin e VAP Prill 2015. Të gjithë kandidatët duhet të kenë me vete ditën e provimit Kartën e Identitetit, Kartën e Praktikantit si dhe përparësen e bardhë. Të gjithë kandidatët duhet të paraqiten në oraret e caktuara në adresën Rr. Reshit Petrela ...

Read more...
 

Lejet per fituesit e Provimit te Shtetit Janar 2015

E-mail Print PDF

Urdhri Infermierit të Shqipërisë iu njofton se pas datës16/03/2015, do të mund të tërheqin Lejet e Ushtrimit të Profesionit të gjithë ata që janë fitues të Provimit të Shtetit Janar 2015. Lejet  e Ushtrimit të Profesionit do të merren pranë zyrave ku është bërë regjistrimi i Praktikës Profesionale duke dorëzuar fletë-pagesën si ...

Read more...
 

Urdhri Infermierit ndihma per Q SH te permbytyra

E-mail Print PDF

Urdhri Infermierit ka ofruar ndihma e materiale mjekësore në 10 qendra shëndetësore dhe ambulanca të fshatrave të prekur nga përmbytjet e ditëve të fundit, për të përmirësuar cilësinë e kujdesit shëndetësor ndaj banorëve që gjenden në vështirësi. Urdhri Infermierit të Shqipërisë, me një vendim të posaçëm të Këshillit ...

Read more...
 
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  Next 
  •  End 
  • »