JA Control Panle

UISH

PËR DIJENI

E-mail Print PDF

Ankimimet për provimin e praktikës u mbyllën janë bërë 25 ankimime dhe brënda 10 ditëve do diskutohen dhe vlerësohen në Komisionet përkatës.
Ankimuesit do të marrin përgjigje sipas adresës së lënë në animimin brënda datës 30.05.2014

 

INFORMACION

E-mail Print PDF

Për këtë vit bërë përjashtim regjistrimet mbarojnë më 30 Maj dhe përfundon më 30 Shtator.

 

CFAR DUHET PER TE MARRE PJESE NE PROVIMIN E AFTESIMIT PROFESIONAL

E-mail Print PDF

Ju rikujtojme te gjithe studenteve se ne provimin e aftesimit profesional do te paraqiten me bluzen e bardhe dhe karten e identitetit.

SUKSESE!

 

NJOFTIM

E-mail Print PDF

Njoftohen  TEKNIKET E LABORATORIT  dhe  TEKNIKET E IMAZHERISE se provimi i aftesimit profesional do te filloje ne oren 9:00.Datat ngelet te njejta.

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 23 guests online