JA Control Panle

UISH

PËR PROFESIONISTËT MË TË MIRË TË VITIT 2018

E-mail Print PDF

Iu informojmë se UISH në datë 10 Maj 2018, për Ditën Ndërkombëtare të Infermierit, në Kongresin e Parë të UISH, do të shpallë:

1.    Infermierin më të mirë të vitit.
2.    Maminë më të mirë të vitit ...

Read more...
 

Njoftim datë 26/01/2016

E-mail Print PDF

Njoftojmë të gjithë profesionistët që kanë Lejë Ushtrim Profesioni me Kodet e mëposhtme të paraqiten pranë zyrave të UISH në Tiranë me Lejen përkatëse, diplomën, kartën e identitetit, librezën e punës, pasi Komisioni i Azhornimit të Regjistrit ka nxjerrë probleme me dokumentacionin e dosjes së tyre ....

Read more...
 

5-12 MAJ 2017, JAVA E INFERMIERIT NË SHQIPËRI

E-mail Print PDF

Urdhri Infermierit të Shqipërisë shpall Javën e Infermierit 5-12 Maj 2017. Gjatë kësaj jave do të zhvillohen aktivitete promovuese të vlerave në infermieri si dhe aktivitete të tjera mbi promovimin e kujdesit shëndetësor. Kjo javë do të kulmojë në datën 10 Maj 2017, pasi UISH do të shpallë në një event të organizuar, ekipin më të mirë ...

Read more...
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 37 guests online