JA Control Panle

UISH

KONFERENCA E IRË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE “Hulumtimi dhe Edukimi në Shkencat Mjekësore”

E-mail Print PDF

Shoqata Kombëtare e Fizioterapistëve së bashku me Departamentin e Infermierisë pranë
Universitetit të Shkodrës “ Luigj Gurakuqi” dhe në bashkëpunim me:
Universitetin e Firences, Itali,
Universiteti i Zenicës,
Kolegji AAB, Kosovë
University of East Sarajevo,BosnjeHercegovinë
University of East Sarajevo, Foca
Drejtorinë e Shëndetit Publik Shkodër,
Shoqatën B.E.N.A,
Spitalin Rajonal Shkodër,
Urdhrin e Infermierit të Shqipërisë
Shoqatën Madonnina Del Grappa
Organizojnë :

KONFERENCËN E IRË SHKENCORE NDËRKOMBËTARE TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE  “Hulumtimi dhe Edukimi në Shkencat Mjekësore”.
MË DATË 2 – 3 QERSHOR 2017
Konferenca-S

 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 12 guests online