JA Control Panle

UISH

Aktiviete

Aktivitete e UISH gjate muajve Maj - Qershor 2014

E-mail Print PDF

UISH gjatë muajit Maj – Qershor ka zhvilluar disa aktivitete në Rrethe të ndryshme të vëndit seminare, konferenca Rajonale me temë kryesore: “ SJELLJET ETIKO – PROFESIONALE, MENAXHIMI I KUJDESIT DHE EDUKIMI I VAZHDUESHEM PROFESIONAL , SFIDE PER RRITJEN E CILESISE SE KUJDESIT”.

Read more...
 

Konferenca Kombëtare e UISH

E-mail Print PDF

Më dt. 31.01.2014 Urdhri i Infermierit të Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe me bashkëpunimin dhe mbështetjen e Swiss Coorperation programi “Sistemi për Zhvillimin Profesional” organizoi Konferencën Kombëtare me temë: “Reformimi i kujdesit shendetësor në Shqipëri, sfidë e madhe për profesionistët e kujdesit.” Etikë- Profesionalizëm-Menaxhim-Integrim.

Sabri-skenderi-konference-310114-S Presidenti i UISH z. Sabri Skënderi
Read more...
 

Kërkoni në website

Procedura e Licensimi

Fotoalbum

Vizitorë online

We have 17 guests online